Diëtist bij Zorgstroom

 

25 jaar geleden ben ik afgestudeerd als diëtist. Ik heb als diëtist gewerkt in een ziekenhuis en in het bedrijfsleven (babyvoedingsindustrie) maar het leukst vind ik het werken bij een eerstelijns diëtistenpraktijk; bij Zorgstroom dus! Ik werk er pas drie jaar, maar het was voor mij de beste keuze ooit om bij Zorgstroom te gaan werken.

In mijn loopbaan als diëtist heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. In een consult gebruik ik naast mijn kennis over voeding en gesprekstechnieken ook gerust mijn levenservaring om cliënten te helpen. Iedere cliënt is anders en verdient een eigen aanpak.

Mijn spreekuurlocaties zijn Vlissingen, Middelburg en locaties van 's Heeren Loo. Ik woon in Middeburg en doe alles op de fiets; ook de huisbezoeken, heerlijk vind ik dat! Wanneer je bij ons komt werken, mag je zelf kiezen op welke spreekuurlocaties je wilt gaan werken. Je beheert jouw eigen agenda. Dus je bent helemaal vrij in het bepalen van jouw werktijden en dagen. 

Ik ben gespecialiseerd in de gehandicaptenzorg en ben aangesloten bij de DGV (Diëtisten Verstandelijk Gehandicaptenzorg). Ook zit ik in het regiobestuur van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. 

In samenwerking met kinderfysiotherapeuten en een orthopedagoog geef ik het programma cool2bfit voor kinderen met Obesitas. Ik vind het leuk om met kinderen te praten en ze spelenderswijs mee te nemen in een stukje gedragsverandering m.b.t. hun voeding, maar ik begeleid vooral volwassenen en ouderen.