Zorg bij de mensen thuis

Help jij de cliënt langer thuis wonen?

Om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen, op een prettige en veilige manier, werken we met kleinschalige, zelfsturende teams. Deze wijkgerichte teams bestaan uit verschillende zorgmedewerkers die op autonome wijze de zorg organiseren voor onze cliënten, in de stad en op het platteland. Dit vraagt om verantwoordelijkheid, maar brengt tegelijkertijd veel vrijheid met zich mee. Ben jij die gedreven verzorgende of (wijk)verpleegkundige die goed kan improviseren en een ster is in plannen? En vind je het geen probleem om te voet, te fiets of met de auto bij de mensen thuis te komen? Ga dan de uitdaging aan en bekijk onze verschillende vacatures!

David, Zorgstroom

Uw leven, Samen zorgen

Verzorgende 3IG

Verzorgen en begeleiden, zowel individueel als groepsgericht, daar weet jij wel raad mee. Bijdragen aan de kwaliteit van leven van jouw cliënten, dat is waar het voor jou om draait. En heb je een diploma verzorgende niveau 3IG op zak of een soortgelijke opleiding afgerond? Laat het ons weten!

Functie Uren Locatie Plaats
Verzorgende IG Team Rood Vlissingen 24 uur Team Binnenstad Rood Vlissingen Naar vacature
Verzorgende IG Team Dauwendaele West 20-24 uur Team Dauwendaele West Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG Team 't Zand 12-24 uur Team 't Zand Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG Team Centrum 16 uur Team Middelburg Centrum Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG Team Veere Oost 20 uur Team Veere Oost Veere Oost Naar vacature
Verzorgende IG/Verpleegkundige team Arnemuiden 20-24 uur Team Arnemuiden Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG team Veere Noord 20 uur Team Veere Noord Veere Noord Naar vacature
Verzorgende IG/Verpleegkundige FLIP Zorg Thuis Uren bespreekbaar Flexibele Inzet Pool Middelburg Naar vacature

Verpleegkundige niveau 4

Samenwerken is jouw passie, want met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de wijk. Je legt de focus op persoonsgerichte verzorging en je weet welke verpleegtechnische handelingen daarbij nodig zijn. Daarnaast in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 (of vergelijkbaar) en een BIG-registratie? Dan gaan we graag met je aan tafel!

Functie Uren Locatie Plaats
Verpleegkundige in de wijk team Veere Zuid 20-24 uur Team Veere Zuid Veere Zuid Naar vacature
Verpleegkundige in de wijk team Hof ter Veste 24 uur Team Hof ter Veste Middelburg Naar vacature

Wijkverpleegkundige niveau 5

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt dat de organisatorische zaken soepel en efficiënt verlopen binnen het team. Ook kun je zorgmedewerkers op vakinhoudelijk gebied en attitude coachen maar je vindt persoonlijk contact met cliënten ook heel belangrijk.
Ben jij dus in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 5 (of vergelijkbaar) en een BIG-registratie? Vind hier de vacature die bij jou past!

Er zijn momenteel geen vacatures. Houd de website goed in de gaten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Huishoudelijke hulp

Voor poetsen en opruimen draai jij je hand niet om, want jij draagt graag jouw steentje bij aan het zelfstandig kunnen blijven wonen van jouw cliënten! Heb je ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en ben je flexibel inzetbaar? We horen graag van je!

Functie Uren Locatie Plaats
Huishoudelijke hulp WMO - Schoonmaken met zorg! 0-15 uur Walcheren Walcheren Naar vacature