Werken & Leren

Opleiden doen we samen!

Heb jij passie voor de ouderenzorg? Wil jij ook graag werken en leren combineren? Gaat het bij jou kriebelen als je echt iets kunt betekenen voor onze cliënten? Doe je nu totaal iets anders en ben je toe aan een carrière switch? Ben je ooit aan een opleiding begonnen en wil je deze nu afmaken? Lees dan verder om te ontdekken welke opleidingen er zijn bij Zorgstroom. 

Of je nu onbekend bent met werken in de zorg, al werkt bij Zorgstroom of als herintreder aan de slag wil: je kunt met ons, en via ons, op de plek komen waar jouw talent het beste tot zijn recht komt. Hiermee help je niet alleen jezelf, maar ook je cliënten, collega's en Zorgstroom als organisatie. Want één ding is zeker: gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zorgen voor de beste zorg voor onze cliënten. 

Opleiden doen we samen 

In samenwerking met Scalda, Hoornbeeck College en HZ University of Applied Sciences zorgen we ervoor dat jij je opleiding kunt volgen. Voor zowel de BBL-opleiding tot Helpende Zorg en Welzijn Plus als de opleiding tot Verzorgende IG/MZ* kun je bij ons terecht. Werk je al bij Zorgstroom en wil je verder studeren tot Verpleegkundige? Samen met Scalda en HZ University of Applied Sciences leiden we op tot respectievelijk nivo 4 en 6. Voor al deze opleidingen geldt dat je werk en leert. Zorgstroom vergoedt de opleidingskosten  én gedurende je opleiding ontvang je al een salaris. En niet te vergeten: alles wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk!  Graag laten we je kennis maken met de onze collega's Dominique, Corina, Anne of Loes.  Zij volgen de opleiding Verzorgende IG/MZ en nemen je mee in hun ervaringen.

Voor alle opleidingen geldt dat er een sollicitatieprocedure aan vooraf gaat. Daarbij is er maar een beperkt aantal leerwerkplekken beschikbaar, die je nodig hebt om de opleiding te volgen. Wacht daarom niet te lang met solliciteren! 

Lijkt het jou wel wat? 

Jaarlijks starten we met opleidingen in februari en september. Ook al staan er op dit moment geen vacatures voor opleidingsplaatsen open (binnenkort wel!), laat van je horen door middel van een open sollicitatie.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.  

Heb je al een relevante vooropleiding op zak? Dan bekijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Weet je nog niet zeker of zorg de juiste keuze is voor jou? 

Of heb je vragen over de opleidingen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt ons bellen op de volgende nummers: Roos: 06-57310320 of Carien: 06-11925406. Je kunt ons ook mailen via  recruiters@zorgstroom.nl Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. 

Ben je al een van onze collega's? Ook dan kun je altijd informeren naar de mogelijkheden om bij te scholen of door te groeien.

Wij zijn benieuwd naar jouw talent! Zorg jij met ons mee? 

 

* Volg je het 'werken en leren traject' voor de opleiding tot Verzorgende IG bij het Hoornbeeck College, dan volg je de BBL-variant. Bij Scalda wordt voor de opleiding tot Verzorgende IG/MZ het traject van de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO) gevolgd. Meer informatie over de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg vind je hier. De ZPO wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Ministerie van VWS.

Werken en leren bij Zorgstroom

Werken en leren