Werken & Leren

Opleiden doen we samen!

 

Heb jij passie voor de ouderenzorg? Wil jij ook graag werken en leren combineren? Gaat het bij jou kriebelen als je echt iets kunt betekenen voor onze cliënten? Doe je nu totaal iets anders en ben je toe aan een carrière switch? Ben je ooit aan een opleiding begonnen en wil je deze nu afmaken? Lees dan verder om te ontdekken welke opleidingen er zijn bij Zorgstroom. 

Of je nu onbekend bent met werken in de zorg, al werkt bij Zorgstroom of als herintreder aan de slag wil: je kunt met ons, en via ons, op de plek komen waar jouw talent het beste tot zijn recht komt. Hiermee help je niet alleen jezelf, maar ook je cliënten, collega's en Zorgstroom als organisatie. Want één ding is zeker: gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zorgen voor de beste zorg voor onze cliënten. 

 

Opleiden doen we samen 

In samenwerking met Scalda en HZ University of Applied Sciences zorgen we ervoor dat jij je opleiding kunt volgen. Voor de opleiding tot Verzorgende 3IG volgen we het traject van de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO)*. Werk je al bij Zorgstroom en wil je verder studeren tot Verpleegkundige? Samen met Scalda en HZ University of Applied Sciences leiden we op tot respectievelijk nivo 4 en 6. Voor al deze opleidingen geldt dat je werk en leert. Zorgstroom vergoedt grotendeels de opleidingskosten  én gedurende je opleiding ontvang je al een salaris. En niet te vergeten: alles wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk!  

Voor alle opleidingen geldt dat er een sollicitatieprocedure aan vooraf gaat. Daarbij is er maar een beperkt aantal leerwerkplekken beschikbaar, die je nodig hebt om de opleiding te volgen. Wacht daarom niet te lang met solliciteren! 

 

Lijkt het jou wel wat? 

Je kunt nu solliciteren voor de opleiding tot Verzorgende 3IG (ZPO) die in februari 2020 start. Vind je dit te snel, dan kun je in september 2020 met deze opleiding starten. Meer informatie over deze vacature vind je hier https://werkenbijzorgstroom.nl/vacatures/105106-leerling-verzorgende-3ig-zpo-route

Lees ook eens het verhaal van onze leerling Loes. Heb je al een relevante vooropleiding op zak? Dan bekijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn. 

 

Weet je nog niet zeker of zorg de juiste keuze is voor jou? 

Je kunt altijd contact opnemen met onze recruiters Roos (0118-684120) en Carien (0118-684247), recruiters@zorgstroom.nl. Zij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. 

Ben je al een van onze collega's? Ook dan kun je altijd informeren naar de mogelijkheden om bij te scholen of door te groeien.

Wij zijn benieuwd naar jouw talent! Zorg jij met ons mee? 

 

* meer informatie over de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg vind je hier https://www.scalda.nl/opleiding/zeeuwse-praktijkroute-ouderenzorg