Vakantiebaan in de zorg op Walcheren

Wil je graag werken in je vakantie? Lees dan snel verder!

 

Inmiddels is er deze zomer een groot aantal nieuwe vakantiekrachten gestart om zorg te verlenen aan onze cliënten. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Lijkt werken bij Zorgstroom in de vakantie ook iets voor jou? Bijvoorbeeld in de kerstvakantie of voorjaarsvakantie? Laat het ons vooral weten! En pak je kans om tijdens je vrije uurtjes iets te betekenen voor een ander. Dan zorgen wij voor een goed salaris en een flexibele werkweek. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jou.

Wat zijn de mogelijkheden?

Afhankelijk van je leeftijd, ervaring en/of opleiding kun je in verschillende functies aan de slag: in het huishouden of in de zorg.

Vakantiewerk in het huishouden

Sta jij sterk in je schoenen en vind je het leuk om alleen op pad te gaan? Dan kun je de mensen thuis helpen bij het huishouden in Middelburg, Vlissingen of Veere en omgeving. Je wordt er gelukkig van wanneer je het huis van de cliënt schoon achterlaat. Verder houd je van persoonlijk contact en maak je graag een praatje. 

Vakantiewerk in de zorg

Volg jij een zorgopleiding? Afhankelijk van de opleiding en het leerjaar waarin jij zit, kun je aan het werk op een van onze locaties in Middelburg of Veere of bij een van onze teams in de thuiszorg. Vermeld bij je reactie welke opleiding je volgt en in welk leerjaar je zit. Je bent minimaal 16 jaar.

Volg je geen zorgopleiding, maar heb je wel interesse in de zorg? Je kunt op een van onze locaties in Middelburg of Veere aan het werk als huishoudelijke hulp of ondersteuning in de zorg.

Keuze genoeg dus! Laat ons weten welke baan jouw voorkeur heeft.

Wat breng jij?

Vooral een boel enthousiasme én gezelligheid! De mensen waar je komt, vinden het fijn als jij er bent. Ze kunnen haast niet wachten op een leuk praatje en bovenal: op jouw hulp. Voor betekenisvol vakantiewerk zit je bij Zorgstroom dus helemaal goed. Spoiler alert: er staat vaak wat lekkers voor je klaar. Oh, en denk je er ook nog even aan dat je:

  • op Walcheren woont;
  • minimaal 16 jaar bent;
  • ons laat weten welke van de mogelijkheden jouw voorkeur heeft.

Direct reageren?

Ben je enthousiast en wil je graag aan de slag in een van je vakanties? Laat het ons weten via de knop 'direct solliciteren' onderaan deze pagina. Of neem contact met ons op via de contactgegevens die onder de video staan.

 

Ervaringen van vakantiekrachten

Ben jij benieuwd naar hoe het is om te werken in de zorg? Hugo, Jade, Jasmijn en Julian vertellen je er meer over.

 

 

Lees ook de ervaringen van Daniël en Julian. Zij deden al eerder vakantiewerk bij Zorgstroom en geven een inkijkje in hun werk!

Als vakantiekracht lekker veel uren maken, jezelf niet vervelen tijdens je vakantie en ook nog eens andere mensen helpen.  Lees het volledige verhaal van Daniel.

Als je mij vraagt wat ik nu écht het leukste vind aan mijn vakantiebaan, dan is dat toch het prettige contact met de cliënten. De dankbaarheid is enorm. Ik heb eigenlijk met iedereen wel een leuke klik. Lees het volledige verhaal Julian.

 

Enthousiast? Solliciteren maar!

Neem dan contact op met Carien via 06-11925406 of Roos via 06-57310320. Zijn we telefonisch niet bereikbaar? Stuur dan gewoon een WhatsApp. Volg je een zorgopleiding, vermeld dan ook even je opleiding en in welk jaar je zit. Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen, sturen wij dit door naar een van onze locaties/teams. Binnen een week ontvang je van ons een reactie.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze recruiters:

 

Telefoonnummer

recruiters@zorgstroom.nl

Carien (06-119 25 406) of Roos (06-573 10 320) 

 

Zijn we telefonisch niet bereikbaar? Stuur dan een Whatsapp! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Solliciteer direct!