Vakantiebaan in de zorg op Walcheren

Wil je graag werken in je schoolvakantie?

Informeer naar de mogelijkheden!  

 

Zin om te werken tijdens de vakantie? Ga dan aan de slag bij meneer Godeschalk of één van onze andere cliënten! Ze kunnen haast niet wachten op een lekker schone keuken, een goed gesprek en bovenal: op jouw hulp. Dit is je kans om, tijdens je vrije uurtjes, iets te betekenen voor een ander. En daar komen nog eens een goed salaris en een flexibele werkweek bij.  Voor betekenisvol vakantiewerk zit je goed bij Zorgstroom! 

Wat zijn de mogelijkheden?

Afhankelijk van je leeftijd, ervaring en/of opleiding kun je in verschillende functies aan de slag: in het huishouden of in de zorg. 

Vakantiewerk in het huishouden

Ga jij graag zelfstandig aan het werk? En beteken je graag iets voor een ander? We kunnen je hulp goed gebruiken om de mensen thuis te helpen bij het huishouden en om een praatje met ze te maken. 
De minimumleeftijd hiervoor is 18 jaar.

Vakantiewerk in de zorg

Volg jij een zorgopleiding? Afhankelijk van de zorgopleiding en het leerjaar waarin jij zit, kun je aan het werk op één van onze locaties in Middelburg of Veere of bij één van onze teams in de thuiszorg. De minimumleeftijd hiervoor is 16 jaar.

Volg je geen zorgopleiding, maar heb je wel interesse in de zorg? Je kunt op één van onze locaties in Middelburg of Veere aan het werk als Huishoudelijke hulp of ondersteuning in de zorg. De minimumleeftijd hiervoor is 16 jaar.

Keuze genoeg dus! Laat ons weten welke baan jouw voorkeur heeft. Volg je een zorgopleiding, vermeld dan ook je opleiding en in welk jaar je zit. We horen het graag van je!

Wat breng jij?

Vooral een boel enthousiasme én gezelligheid! De mensen waar je komt, vinden het fijn dat jij er bent en een praatje met ze maakt. Spoiler alert: er staat vaak wat lekkers voor ons klaar. Oh, en denk je er ook nog even aan dat je:

  • op Walcheren woont
  • minimaal 16 jaar bent. En voor zelfstandig huishoudelijke hulp minimaal 18 jaar bent
  • ons laat weten welke van de mogelijkheden jouw voorkeur heeft

 

Direct reageren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag? Laat het ons weten via de knop 'direct solliciteren' onderaan deze pagina of neem contact met ons op, gegevens staan onder de video. 

 

Ervaringen van vakantiekrachten

Ben jij benieuwd naar hoe het is om te werken in de zorg? Hugo, Jade, Jasmijn en Julian vertellen je er meer over!

 

 

Lees ook de ervaringen van Daniël en Julian. Zij deden al eerder vakantiewerk bij Zorgstroom en vertellen je er graag meer over!

Als vakantiekracht lekker veel uren maken, jezelf niet vervelen in de zomervakantie en ook nog eens andere mensen helpen. Lees het volledige verhaal van Daniel.

Als je mij vraagt wat ik nu écht het leukste vind aan mijn vakantiebaan, dan is dat toch het prettige contact met de cliënten. De dankbaarheid is enorm. Ik heb eigenlijk met iedereen wel een leuke klik. Lees het volledige verhaal Julian.

 

Sollicitatieproces

Wat gebeurt er met jouw sollicitatie? Als we een match zien tussen jouw sollicitatie en wat onze collega's nodig hebben voor de vakantieperiode, sturen we jouw sollicitatie naar hen door. Zij nemen vervolgens contact met je op en nodigen je eventueel uit voor een (online) gesprek om verdere afspraken te maken. 

Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze recruiter:

E-mailadres

 

 

recruiters@zorgstroom.nl

Telefoonnummer

 

 

06 11 92 54 06 (Carien)

Zijn we telefonisch niet bereikbaar? Stuur dan een Whatsapp! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Solliciteer direct!