Vakantiewerk

Een vakantiebaan bij Zorgstroom is álles behalve standaard, maar voor iedereen een unieke kans om anderen te helpen, veel te leren en met een goed salaris. Ben of ken je iemand die op zoek is naar een betekenisvolle vakantiebaan? Bij Zorgstroom zit je goed! 

Zorgstroom zoekt vakantiekrachten!

 

Ben jij op zoek naar vakantiewerk tijdens een van de schoolvakanties? Dan kun je terecht bij Zorgstroom!

Wat zijn de mogelijkheden?

Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en/of ervaring kun je in verschillende functies vakantiewerk doen: in het huishouden of in de zorg.

Werken in het huishouden bij de mensen thuis 

Ga jij graag zelfstandig aan het werk? En vind je het leuk om de mensen thuis te helpen bij het huishouden en een praatje met ze te maken? We kunnen je hulp goed gebruiken! De minimumleeftijd hiervoor is 18 jaar

Werken in de zorg op één van de locaties

Volg jij een zorgopleiding? Of heb je interesse in de zorg? Je kunt aan het werk op een van onze locaties. Vermeld in je sollicitatie welke opleiding je volgt en in welk jaar je zit. De minimumleeftijd om te werken op een locatie is 16 jaar

Werken in het huishouden of als Verzorgingsassistent op één van de locaties

Volg je geen zorgopleiding, maar heb je wel interesse in de zorg? Je kunt op één van onze locaties in Middelburg of Veere aan het werk als Huishoudelijk hulp of als Verzorgingsassistent. Of je in één van deze twee functies aan het werk kan gaan, is op dat moment afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de formatie. De minimum leeftijd hiervoor is 16 jaar.

 

Ervaringen van vakantiekrachten

Daniël en Julian deden eerder vakantiewerk bij Zorgstroom en delen graag hun ervaringen met je!

Als vakantiekracht lekker veel uren maken, jezelf niet vervelen in de zomervakantie en ook nog eens andere mensen helpen. Lees het volledige verhaal van Daniel.

Als je mij vraagt wat ik nu écht het leukste vind aan mijn vakantiebaan, dan is dat toch het prettige contact met de cliënten. De dankbaarheid is enorm. Ik heb eigenlijk met iedereen wel een leuke klik. Lees het volledige verhaal Julian.

 

Sollicitatieproces

Ben je enthousiast geworden? Je kunt direct solliciteren!  Jaarlijks zoeken we veel vakantiekrachten voor de zomerperiode.

Wat gebeurt er met jouw sollicitatie? Als we een match zien tussen jouw sollicitatie en wat onze collega's nodig hebben voor de vakantieperiode, sturen we jouw sollicitatie naar hen door. Zij nemen vervolgens contact met je op en nodigen je eventueel uit voor een gesprek om verdere afspraken te maken. 

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht. Mogelijk zullen de sollicitatiegesprekken digitaal worden gehouden.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze recruiter:
 

E-mailadres

 Mail 
 recruiters@zorgstroom.nl

Telefoonnummer

 Bel of WhatsApp
 Carien: 06 11 92 54 06

Mochten wij telefonisch niet bereikbaar zijn, laat dan een berichtje achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

Meer informatie  Solliciteer direct!