Vakantiewerk

Een vakantiebaan bij Zorgstroom is álles behalve standaard, maar voor iedereen een unieke kans om anderen te helpen, veel te leren en met een goed salaris. Ben of ken je iemand die op zoek is naar een betekenisvolle vakantiebaan? Bij Zorgstroom zit je goed! 

Zorgstroom zoekt vakantiekrachten!

 

Tijdens de zomervakantie en eventueel andere schoolvakanties kun je aan de slag als vakantiekracht bij Zorgstroom. Als je interesse hebt in vakantiewerk voor een van de schoolvakanties, kun je dit laten weten door middel van een open sollicitatie.  Geef in je motivatie duidelijk aan in welk vakantiewerk (huishouden of zorg) je interesse hebt en tijdens welke vakantieperiode je beschikbaar bent. Uiteraard is het ook mogelijk om in de weekenden bij Zorgstroom te blijven werken.

Volg je een zorgopleiding? Vermeld dan de opleiding en in welk jaar je zit.

Jaarlijks start onze vakantiekrachtencampagne voor de zomerperiode in april, je kunt dan natuurlijk ook solliciteren tijdens de campagne. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en/of ervaring kun je in verschillende functies vakantiewerk doen: in het huishouden of in de zorg.

Werken in het huishouden

Ga jij graag zelfstandig aan het werk? En vind je het leuk om de mensen thuis te helpen bij het huishouden en een praatje met ze te maken? We kunnen je hulp goed gebruiken! De minimumleeftijd hiervoor is 18 jaar

Werken in de zorg

Volg jij een zorgopleiding? Of heb je interesse in de zorg? Je kunt aan het werk op een van onze locaties of bij een team in de thuiszorg. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Ervaringen van vakantiekrachten

Daniël en Kimberly deden eerder vakantiewerk bij Zorgstroom en delen graag hun ervaringen met je!

Als vakantiekracht lekker veel uren maken, jezelf niet vervelen in de zomervakantie en ook nog eens andere mensen helpen. Lees het volledige verhaal van Daniel.

Een vakantiebaan waar rekening gehouden wordt met mijn lesrooster, waar ik lekker kan bijverdienen en iets kan betekenen voor anderen. - Lees het volledige verhaal Kimberly.

 

Sollicitatieproces

Wat gebeurt er met jouw sollicitatie? Als we een match zien tussen jouw sollicitatie en wat onze collega's nodig hebben voor de vakantieperiode, sturen we jouw sollicitatie naar hen door. Zij nemen vervolgens contact met je op en nodigen je eventueel uit voor een gesprek om verdere afspraken te maken.

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht. Mogelijk zullen de sollicitatiegesprekken digitaal worden gehouden.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze recruiters:
 

E-mailadres

 Mail: 
 recruiters@zorgstroom.nl

Telefoonnummer

 Bel:
 0118 - 684 000

 Of WhatsApp ons: 
 06 - 28 88 94 95

 

Meer informatie  Solliciteer direct!