Ontdek Zorgstroom

Uw leven, Samen zorgen

Zorgstroom is een van de grootste zorgorganisaties van Zeeland. Werken bij Zorgstroom is werken in je eigen omgeving, dicht bij jezelf. Samen zorgen we ervoor dat de cliënt het leven kan leven zoals hij of zij dat wil. We werken vanuit de visie op positieve gezondheid, samengevat in onze slogan: Uw leven, Samen zorgen. De kern van onze zorgactiviteiten bestaat uit wonen en zorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp thuis (Wmo), dagbesteding en palliatieve zorg. Hierdoor is er altijd wel een leuke baan bij jou in de buurt op een van onze woonzorglocaties of bij cliënten thuis!

Open, passie, samen

Of je nu in de thuiszorg, op een locatie of op kantoor werkt. We streven overal onze drie belangrijkste kernwaarden na: open, passie, samen. Passie voor het werk dat we elke dag doen, samen met collega’s, cliënten en netwerken, in een open cultuur waar we van elkaar leren en professioneel met ons vak bezig zijn.

Werken bij Zorgstroom is…

Werken in een veilige, gezonde en plezierige omgeving. Hierdoor voel jij je straks helemaal thuis! Wij zorgen ervoor dat jij een goede start maakt in de zorg. Want werken bij Zorgstroom is niet zomaar een baan. Bij ons staan werkplezier, waardering en samen beter worden centraal. Door onze betrokken en bevlogen medewerkers kom je altijd in een fijn team terecht. Onze teams en locaties werken zelfsturend, met ondersteuning van kantoorcollega’s. De lijntjes zijn hierdoor kort, waardoor er veel ruimte is voor jouw inspraak en mening.

We kijken altijd hoe jij jouw talent het beste kan benutten, maar ook hoe je jezelf verder kan ontwikkelen. Omdat je in een informele organisatie komt te werken, zonder veel lagen en managers, hebben we echt oog voor jouw wensen. En dat is nog niet alles. Lees hier meer over wat wij jou bieden.

Zorgstroom verder ontdekken? Loop een dagje mee

Het is altijd spannend om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Niet alleen kom je terecht in een organisatie die je moet leren kennen, ook wil je de namen van de vele verschillende collega’s onthouden. Vaak speelt ook de vraag of een organisatie wel bij je past. Zorgstroom heeft hier de oplossing voor. Kom een dagje meedraaien! Dit geldt voor zowel de woonzorglocaties, thuiszorgteams als ondersteunende diensten. Zo leer je gelijk jouw toekomstige collega’s en cliënten kennen en kan je de sfeer proeven.
                        
Heb je interesse om een dagje mee te werken? Je bent van harte welkom. Neem contact op met Roos en Carien via 06-57310320, 06-11925406 of recruiters@zorgstroom.nl.