Werken als Verzorgende IG

 

Jij zorgt met een warm hart voor onze cliënten, wij dragen jou een warm hart toe. Door jouw steun en inzet als verzorgende IG lever je een belangrijke bijdrage in het leven van onze cliënten. En daarom (onder)steunen wij jou, in alles wat je nodig hebt om jouw werk goed en met veel plezier uit te kunnen voeren. Jij zorgt voor onze cliënten, wij zorgen voor jou.

Waarom werken bij Zorgstroom?

Ben of was jij werkzaam als of Verzorgende IG? En voer(de) je dit werk met veel passie uit, maar ben je op zoek naar iets nieuws? Dan is Zorgstroom iets voor jou! Je gaat aan de slag in een hecht, zelfsturend en zelf organiserend team. Er is veel regelvrijheid en er is ruimte voor eigen initiatieven. Zo kun jij jezelf ontplooien en extra kennis en ervaring opbouwen. Dit in combinatie met alle doorstroommogelijkheden die Zorgstroom biedt, krijg je alle gelegenheid om door te groeien binnen onze organisatie. En niet onbelangrijk, je krijgt ook de mogelijkheid om jouw arbeidsvoorwaardenpakket aan te passen aan jouw wensen. Denk aan extra vrije tijd, kinderopvangkosten en een voordelig fietsplan. Bekijk de openstaande vacatures en ontdek waar jouw zorghart sneller van gaat kloppen.

Bekijk hier de ervaring van Sunna

Wat houdt werken als Verzorgende IG in?

Als Verzorgende IG zet je onze cliënten op nummer 1. Je verzorgt en begeleidt ze, en je voert verpleegtechnische taken uit. Met de aandacht die jij onze cliënten schenkt, maak je dagelijks het verschil. Je levert een onmisbare bijdrage aan de kwaliteit van leven van elke cliënt. Je houdt hierbij rekening met de mate van zelfstandigheid. Dit houdt in dat je natuurlijk de zorg verleent die de cliënten nodig hebben, maar je laat hen vooral uitgaan van hun eigen kracht. De zorg stemmen we af op de individuele behoefte. Je kijkt goed naar wat een cliënt belangrijk vindt en geeft hier invulling aan. Of dat nu bij de cliënt thuis is of op locatie. 

Zij-instromen als Verzorgende IG?

Heb je nog geen diploma of ervaring in de zorg, maar wil je wel graag aan de slag als Verzorgende IG bij Zorgstroom? We bieden verschillende opleidingsmogelijkheden, waarbij je leren en werken kunt combineren. Lees hier meer over zij-instromen bij Zorgstroom.

Neem gerust eens contact op met ons op

Weet je nog niet precies welke afdelingen of locaties van Zorgstroom het beste bij jouw voorkeuren passen? Mail: recruiters@zorgstroom.nl, Bel of Whatsapp ons: 06 11 92 54 06, om alle mogelijkheden eens op een rijtje te zetten. 

 

Werken op locatie of bij de mensen thuis?

Je kunt bij Zorgstroom ervoor kiezen om in een van onze verzorgings- of verpleeghuizen aan de slag te gaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om de als Verzorgende IG bij de mensen thuis de nodige zorg te bieden. Wil je weten wat jou meer aanspreekt? Lees dan hier het verhaal van Lineke en Maaike.

Vacatures op locatie

Bij Zorgstroom bieden we zorg op meerdere locaties op Walcheren. In deze verpleeg- en verzorgingstehuizen wordt je onderdeel van een team, bestaande uit verschillende disciplines. Binnen dit team bieden we 24 uur per dag zorg aan onze cliënten en kun jij altijd terugvallen op de hulp van je collega's. Lees hier meer over werken op locatie.

Ik vind het prettig dat ik makkelijk even een collega erbij kan roepen. We starten de dag bijvoorbeeld altijd met z'n drieën en zitten vooraf even samen voor een goede overdracht. Lineke Abrahamse

Functie Uren Locatie Plaats
Kom werken op locatie Oranjeplein in Oost-Souburg 16-28 uur Walcheren Walcheren Naar vacature
Verzorgende IG Nieuw Sandenburgh 20-32 uur Nieuw Sandenburgh Veere Naar vacature
Verzorgende IG Binnenhaven 16-30 uur Binnenhaven Nieuw- en Sint Joosland Naar vacature

Vacatures in de zorg thuis

Met wijkgerichte teams zorgen we ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk en op een prettige en veilige manier thuis kunnen blijven wonen. Werken in een zelfsturend team bij de mensen thuis geeft meer vrijheid, maar vraagt van jou ook wel wat meer verantwoordelijkheid. Lees hier meer over werken in de zorg thuis.

De mensen die ik bezoek zijn namelijk vaak eenzaam. Dat ik op deze manier iets voor hen kan betekenen, vind ik erg mooi. Corina Hobeyn

Functie Uren Locatie Plaats
Verzorgende IG team Vlissingen Stad 20-28 uur Walcheren Vlissingen Naar vacature
Verzorgende IG (leer) Team Dauwendeale 20-24 uur Team Dauwendaele Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG/Verpleegkundige Team Binnenstad Rood 20-24 uur Team Binnenstad Rood Vlissingen Naar vacature
Verzorgende IG/Verpleegkundige Team Arnemuiden 20-28 uur Team Arnemuiden Middelburg Naar vacature
Contract op maat als Verzorgende IG of Verpleegkundige? Flexibel Breestraat Walcheren Naar vacature
Verzorgende IG Team Veere Noord 20-28 uur Team Veere Noord Veere Noord Naar vacature
Verzorgende IG Team Bloemenbuurt 20 uur Team Bloemenbuurt Vlissingen Naar vacature
Verzorgende IG Team Middelburg Binnenstad 18-28 uur Team Middelburg Binnenstad Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG Team Middelburg Noord 20-32 uur Team Middelburg Noord Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG Team Middelburg Zuid 24 uur Team Middelburg Zuid Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG Team Stromenwijk 24 uur Team Stromenwijk Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG Team Veere Zuidwest 24-32 uur Team Veere Zuidwest Walcheren Naar vacature
Verzorgende IG Team Vlissingen Zuidwest 16-28 uur Team Vlissingen Zuidwest Vlissingen Naar vacature
Verzorgende IG voor de avonddiensten 16 uur Team Middelburg Zuid Middelburg Naar vacature