Werken op locatie

Kom jij één van onze teams versterken?

In onze verpleeg- en verzorgingshuizen staan wij 24 uur per dag klaar voor onze cliënten. Met teams bestaande uit verschillende disciplines bieden wij de zorg die het beste past bij onze bewoners, want iedereen is anders. Deze zorgen bieden wij op verschillende locaties in Walcheren. Bij Zorgstroom handelen we vanuit de volgende kernwaarden: Passie, Samen en Open. We hebben passie voor het werk wat we doen, werken nauw samen met collega’s, cliënten en andere netwerken, in een open cultuur waar we van elkaar leren en professioneel met ons vak omgaan. Herken jij jezelf in deze waarden en sta je te trappelen om samen met ons te zorgen? Kijk dan snel in welke rol jouw talent het beste tot zijn recht komt! 

Sunna, Zorgstroom

Uw leven, Samen zorgen

Verzorgende 3IG

Verzorgen en begeleiden, zowel individueel als groepsgericht, daar weet jij wel raad mee. Bijdragen aan de kwaliteit van leven van jouw cliënten, dat is waar het voor jou om draait. En heb je een diploma verzorgende niveau 3IG op zak of een soortgelijke opleiding afgerond? Laat het ons weten!

 

Functie Uren Locatie Plaats
Verzorgende IG Hof Klarenbeek 24-26 uur Hof Klarenbeek Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG afdeling Somatiek 20-24 uur Buitenrust Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG afdeling PG 20-24 uur Buitenrust Middelburg Naar vacature
Diverse zorgfuncties op locatie Nieuw Sandenburgh 20-32 uur Nieuw Sandenburgh Veere Naar vacature
Verzorgende IG Binnenhaven 16-30 uur Binnenhaven Nieuw- en Sint Joosland Naar vacature

Verpleegkundige

Coachen, adviseren en ondersteunen van teamleden op het gebied van verpleegkundige en verzorgende taken. Daar ligt jouw kracht! Heb je een diploma verpleegkundige niveau 4 of een soortgelijke opleiding? Vind hier de vacature die bij jou past!

Functie Uren Locatie Plaats
Afdelingsverpleegkundige Hof Mondriaan 20-36 uur Hof Mondriaan Middelburg Naar vacature
Afdelingsverpleegkundigen PG Buitenrust 20-36 uur Buitenrust Middelburg Naar vacature

Helpende Zorg en Welzijn / Helpende Plus

Uitnodigend, energiek, geduldig en empathisch, zo zouden de mensen in jouw omgeving je omschrijven. Zie jij het wel zitten om jouw cliënten te ondersteunen bij de dagelijkse dingen en beschik je over een afgeronde opleiding helpende zorg en welzijn niveau 2? Dan gaan we graag met je aan tafel!

Er zijn momenteel geen vacatures. Houd de website goed in de gaten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzorgingsassistent

Behulpzaam, flexibel, veelzijdig en een hart voor je medemens, zo zouden de mensen in jouw omgeving je omschrijven. Als verzorgingsassistent help jij overal mee waar kan in het huishouden en met het assisteren van je collega’s. Heb jij kennis van de basisvaardigheden op het gebied van lichamelijke verzorging en huishouding? Laat het ons weten!

Er zijn momenteel geen vacatures. Houd de website goed in de gaten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Huishoudelijk medewerker

Voor poetsen en opruimen draai jij je hand niet om! Heb je ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en ben je flexibel inzetbaar? We horen graag van je!

Er zijn momenteel geen vacatures. Houd de website goed in de gaten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overige vacatures

Werken bij Zorgstroom betekent werken in een organisatie die van klanten en medewerkers hoge waarderingscijfers krijgt. Wij zijn volop in beweging om onze dienstverlening nog beter aan de wensen van de klanten te laten voldoen en nog efficiënter te werken. Uitgangspunt hierbij is dat er zoveel mogelijk geld direct naar de zorgverlening gaat, dus naar de handen aan het bed.

Functie Uren Locatie Plaats
Medewerker Woon- Leefmilieu Scheldehof 20-24 uur Wonen en zorg Vlissingen Naar vacature