Werken als Verpleegkundige

 

Jij zorgt met een warm hart voor onze cliënten, wij dragen jou een warm hart toe. Door jouw steun en inzet als verpleegkundige lever je een belangrijke bijdrage in het leven van onze cliënten. En daarom (onder)steunen wij jou, in alles wat je nodig hebt om jouw werk goed en met veel plezier uit te kunnen voeren. Jij zorgt voor onze cliënten, wij zorgen voor jou.

Waarom werken bij Zorgstroom?

Ben of was jij werkzaam als Verpleegkundige? En voer(de) je dit werk met veel plezier uit, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Zorgstroom de juiste plek! Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheden, het werk en cliëntenbestand is divers en er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. En omdat jij met passie voor onze cliënten zorgt, zorgen wij voor jou. We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een meerkeuzesysteem. Wat dit betekent? We luisteren en passen de arbeidsvoorwaarden aan op jouw wensen, indien mogelijk. Denk aan extra vrije dagen, kinderopvangkosten en een voordelig fietsplan. Check alle vacatures hieronder en hopelijk zien we jou binnenkort op gesprek!

Bekijk hier de ervaring van David

Leren voor Verpleegkundige?

Heb je al een diploma in de zorg, dan kun je bij Zorgstroom de volgende stap in je carrière maken. Je kunt bij ons een opleiding tot verpleegkundige nivo 4 volgen. Daarbij combineer je het werken en leren in de praktijk. Zo doe je direct volop ervaring op. Lees hier meer over werken en leren bij Zorgstroom.

Heb je nog geen diploma of ervaring in de zorg, maar wil je wel graag aan de slag bij Zorgstroom? Het is niet mogelijk om zonder zorgervaring direct als Verpleegkundige aan de slag te gaan. Wel bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden tot Verzorgende IG(-MZ), waarbij je leren en werken combineert. Dit kan een opstap zijn naar een opleiding tot Verpleegkundige. Lees hier meer over zij-instromen bij Zorgstroom. 

 

Werken op locatie of bij de mensen thuis?

Je kunt bij Zorgstroom ervoor kiezen om in een van onze verzorgings- of verpleeghuizen aan de slag te gaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om de als wijkverpleegkundige bij de mensen thuis de nodige zorg te bieden.  

Werken op locatie als Verpleegkundige niveau 4

Kies je ervoor om op een van onze locaties in Walcheren te werken? Dan werk je samen met je collega's aan de beste zorg voor onze cliënten. Je kijkt per cliënt welke zorg je als team kan leveren, met als einddoel: optimale kwaliteit van leven van alle cliënten. De wensen en de mogelijkheden van de cliënt staan daarbij centraal en als Verpleegkundige zie jij erop toe dat de kwaliteit van de zorg bewaakt wordt.

Ons gezamenlijk doel op onze zorglocaties is het behouden en waar mogelijk verbeteren van de kwaliteit van leven.

Functie Uren Locatie Plaats
Hospice Verpleegkundige Ter Reede 20-28 uur Walcheren Vlissingen Naar vacature

Werken in de thuiszorg als Verpleegkundige niveau 4

Als verpleegkundige in de wijk lever je de benodigde zorg bij de mensen thuis. Je bent onderdeel van een klein, zelfsturend team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het hele zorgproces. Met jouw deskundigheid zorg je ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk en op een prettige en veilige manier, thuis kunnen blijven wonen.

Samen met de verzorgenden en verpleegkundigen binnen mijn team zorgen we ervoor dat onze cliënten de beste zorg krijgen die ze nodig hebben.

 

Functie Uren Locatie Plaats
Verpleegkundige in de wijk - Team Middelburg Zuid n.o.t.k. Team Middelburg Zuid Middelburg Naar vacature
Verpleegkundige in de wijk 24 uur Team Middelburg Noord Middelburg Naar vacature
Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Team Vlissingen Noord 16-32 uur Team Vlissingen Noord Vlissingen Naar vacature

Werken in de thuiszorg als Wijkverpleegkundige niveau 5

Als wijkverpleegkundige heb je een coördinerende rol binnen jouw team. Je bepaalt de zorgindicatie en brengt de zorgbehoeften in kaart. Op basis daarvan stel je een zorgplan samen. Je zorgt ervoor dat jouw team de beste zorg levert die de cliënten nodig hebben. 

Vooral de afwisseling en de vrijheid die je hebt als wijkverpleegkundige, passen echt bij mij. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk uitdagend.

Er zijn momenteel geen vacatures. Houd de website goed in de gaten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.