Werken als Helpende Zorg en Welzijn (Plus)

 

Jij zorgt met een warm hart voor onze cliënten, wij dragen jou een warm hart toe. Door jouw steun en inzet als Helpende Zorg en Welzijn (Plus) lever je een belangrijke bijdrage in het leven van onze cliënten. En daarom (onder)steunen wij jou, in alles wat je nodig hebt om jouw werk goed en met veel plezier uit te kunnen voeren. Jij zorgt voor onze cliënten, wij zorgen voor jou. 

Waarom werken bij Zorgstroom?

Ben of was jij werkzaam als Helpende Zorg en Welzijn (Plus)? En haal(de) je veel voldoening uit dit werk, maar ben je op zoek naar iets nieuws? Zorgstroom is er voor jou! Je maakt deel uit van een gezellige club collega’s die zich samen volledig inzetten om kwalitatieve zorg te leveren. Ga je aan de slag bij Zorgstroom, dan is geen dag hetzelfde. Eigen inbreng, zelfontwikkeling en regelvrijheid zijn ook belangrijke punten binnen de organisatie. Daarnaast bieden we jou een voordelig meerkeuzesysteem, waarin jij jouw arbeidsvoorwaardenpakket kunt samenstellen. Denk aan extra vrije tijd en kinderopvangkosten. Verken de onderstaande vacatures en onderzoek waar jij enthousiast van wordt.

Bekijk hier meer over werken bij Zorgstroom

Wat houdt werken als Helpende Zorg en Welzijn (Plus) in?

Als Helpende Zorg en Welzijn (Plus) ondersteun je onze cliënten bij hun persoonlijke verzorging en zie je erop toe dat ze hun dag goed beginnen. Je weet waar de interesses en behoeften van de cliënten liggen. Met dat in het achterhoofd geef je invulling aan de zorg, waarbij onze cliënten zoveel mogelijk regie over hun eigen leven behouden. Je bent sociaal en haalt veel plezier uit het leggen van contacten met familieleden en mantelzorgers. Dankzij jou beleven onze cliënten elke dag een waardevolle dag.

Zij-instromen als Helpende Zorg en Welzijn (Plus)?

Heb je nog geen diploma of ervaring in de zorg, maar wil je wel graag aan de slag als Helpende Zorg en Welzijn (Plus) bij Zorgstroom? We bieden verschillende opleidingsmogelijkheden, waarbij je leren en werken kunt combineren. Lees hier meer over zij-instromen bij Zorgstroom.

Werken op locatie

Als Helpende Zorg en Welzijn (Plus) ga je aan de slag in een van onze verzorgings- of verpleeghuizen. Daar bieden we 24 uur per dag de zorg die onze cliënten nodig hebben. 

De ziektebeelden bij onze bewoners zijn heel uiteenlopend en complex. Dit maakt mijn werk stuk erg interessant. Lisanneke

Functie Uren Locatie Plaats
Helpende Zorg en Welzijn Plus Hof 't Seijs Tijdelijk verblijf 18 uur Hof 't Seijs Middelburg Naar vacature