Oranjeplein (Oost-Souburg)

 

Amarijn* is druk bezig met de bouw van de nieuwe locatie Oranjeplein ter vervanging van woonzorgcentrum De Zoute Viever in Oost-Souburg. Kom jij werken op deze nieuwe locatie? 

Locatie Oranjeplein bevindt zich in het hart van Oost-Souburg, op de hoek van de Burgemeester Stemerdinglaan en het Oranjeplein en wordt na de zomer 2024 in gebruik genomen. 

De nieuwe locatie Oranjeplein zal een combinatie zijn van een woonzorgcentrum én 24 woonzorgappartementen (Volledig Pakket Thuis) voor ouderen. Het woonzorgcentrum biedt zorg aan voor bewoners met lichamelijke beperkingen en dementie. Elke woning biedt plaats aan acht bewoners en op elke etage zijn er vier van deze woningen beschikbaar. De woonzorgappartementen bieden zorg op afspraak aan de cliënten van deze appartementen.

In het nieuwe gebouw komt verder een dagbesteding, een behandelruimte voor fysiotherapie en een Atrium en Brasserie. Het Atrium en de Brasserie zijn er voor de bewoners, cliënten en medewerkers, maar zeker ook voor mensen uit de buurt. Zo kunnen buurtbewoners bijvoorbeeld komen eten of deelnemen aan de activiteiten die er worden georganiseerd. Kortom, een mooie locatie, met een interieur geïnspireerd door Walcherse kleuren, in het hart van Oost-Souburg, met diversiteit aan zorg en oog voor de omgeving!

 

Informatiebijeenkomst

Op locatie Oranjeplein kunnen meer mensen wonen en zorg krijgen, daardoor zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Check onze vacaturepagina voor de mogelijkheden. 

Meer informatie over werken bij het Oranjeplein? Bezoek dan onze informatiebijeenkomsten op woensdag 22 mei bij woonzorgcentrum Nieuw Bachtenpoorte (Oranjeplein 86) in Oost-Souburg. Je bent welkom om 15.30 uur tot 17.00 uur of om 19.00 uur tot 20.30 uur. Meld je snel aan via onderstaand formulier!

 

Meld je aan

 

*Amarijn is de nieuwe naam voor de onlangs gefuseerde organisaties WVO Zorg en Zorgstroom