Werken aan de Ravensteijnweg

De bouw van onze nieuwe woonzorglocatie aan de Ravensteijnweg in Middelburg is van start. Naar verwachting wordt het gloednieuwe en duurzame gebouw eind 2024 opgeleverd. Er is in totaal plek voor 137 bewoners. En natuurlijk voor enthousiaste medewerkers. Ook voor jou!?

Er zijn genoeg mogelijkheden om aan de slag te gaan op de nieuwe woonzorglocatie. Zo komt er verpleeghuiszorg, maar ook kamers voor Tijdelijk Verblijf, huurappartementen voor mensen met een Wlz-indicatie en een gezellige brasserie. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste collega's voor uiteenlopende functies, van Verzorgende IG tot Helpenden, Verpleegkundigen en collega's voor facilitaire taken. Ook is er de mogelijkheid om werken en leren te combineren.

Nu al solliciteren!

Het is nog even wachten tot eind 2024, maar als je nu al solliciteert bij Zorgstroom kan je meteen doorstromen naar Ravensteijnweg als het zo ver is. Begin bijvoorbeeld op één van onze andere locaties in Middelburg. Dan leer je meteen de bewoners en je nieuwe collega’s kennen en verhuis je te zijner tijd mee.

Wordt de Ravensteijnweg jouw nieuwe werkplek?

Neem dan contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek. Bel met onze recruiters Roos en Carien via 06-57310320 of 06-11925406. Je kunt ook reageren via een open sollicitatie.

Meer weten over (werken bij) de Ravensteijnweg? Bekijk de video’s hieronder! Ruben, Annet, Jelmer en Jeroen vertellen je er alles over.

Ruben Leijnse over werken op de Ravensteijnweg

 

Plannen en ontwikkeling van de Ravensteijnweg