Afwisseling, uitdaging en voldoening!

 

In december 2020 ben ik gestart als staffunctionaris Facilitaire Services binnen Zorgstroom. Na twee prettige gesprekken had ik erg veel zin om aan de slag te gaan! Wat mij al snel opviel is dat er binnen Zorgstroom veel collega’s zijn die er al langere tijd werken. Dat is een goed teken! Dat betekent vast dat iedereen het naar zijn zin heeft en goed op zijn plek zit dacht ik. En dat is ook zo!

Elke dag werk ik samen met mijn collega’s Facilitaire Services om ervoor te zorgen dat mede collega’s en bewoners comfortabel, veilig en prettig kunnen werken en wonen.

“Wat doe jij dan?” Dat is een vraag die mij regelmatig wordt gesteld..

Geen dag is hetzelfde, dat staat vast! Mijn werk bestaat onder andere uit het optimaliseren van de schoonmaakprocessen, het geven van voorlichting en instructie over het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen en arbeidsomstandigheden aan de huishoudelijk medewerkers op de werkvloer samen met collega staffunctionaris Arbo, contact onderhouden met leveranciers om bijvoorbeeld samen met een technisch medewerker de juiste keuze te maken tijdens een liftstoring, vragen beantwoorden over de aanschaf van nieuw servies, fiatteren van facturen, bijwonen en evalueren van trainingen over de warme maaltijden, deelnemen aan een werkgroep voor een nieuw te openen locatie, adviseren van manager Facilitaire Services, schrijven van het proces voor het correct gebruik van sleutels op locatie, maken van beleid voor legionella preventie, maar ook weleens gewoon weg “puin” ruimen om te zorgen dat we weer verder vooruit kunnen.

Een hele lijst met diverse werkzaamheden (en dit is natuurlijk nog niet alles ;)), waardoor dit een baan is met veel afwisseling, uitdaging en voldoening!

Wil jij aan de slag als facilitair medewerker? Check dan onze vacatures!