Hof 't Seijs

Middelburg

 

In de Griffioenstraat in Middelburg, midden in de wijk de Griffioen, vindt u Hof 't Seijs, één van de locaties van Zorgstroom waar drie verschillende vormen van wonen met zorg samenkomen.

Het complex bestaat uit 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 30 appartementen voor Volledig Pakket Thuis en een zorghotel met 15 appartementen. Tevens is er een welzijnsruimte van waaruit in samenwerking met Stichting Griffioen de Wijk welzijn wordt ingevuld voor de wijk.

Hof 't Seijs maakt met de opzet van deze locatie geen onderscheid tussen wonen in de wijk of wonen in een instelling.

Vanuit onze visie moet het voor iedereen mogelijk zijn om, los van beperkingen, te blijven participeren in de maatschappij. Bewoners van deze locatie worden dus ook als wijkbewoners gezien. Vanuit Hof 't Seijs willen wij de mantelzorgers en vrijwilligers actief betrekken bij de ondersteuning. Wij als medewerkers stimuleren elkaar om deze samenwerking vorm te geven. Een goed contact met de omgeving hoort hierbij. Zo bereiken we dat de locatie onderdeel is van de wijk en dat de vrijwilliger met plezier werkt en waar je als bezoeker graag naar toe gaat.

Andere Teams & Locaties

Vacatures

Functie Uren Locatie Plaats
Afdelingsverpleegkundige Verpleegafdeling 24 -28 uur Hof 't Seijs Middelburg Naar vacature