Opleiding

Opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Zorgstroom is een grote organisatie. Er is ruimte om jezelf gedurende je loopbaan (verder) te ontplooien en om eventueel door te groeien. Bijvoorbeeld in de eigen of in een andere functie. Wij geven je daarom graag informatie over doorgroeimogelijkheden en opleidingen bij Zorgstroom. De diversiteit is te groot om volledig te kunnen zijn. Wij beperken ons dan ook tot de belangrijkste opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen de verzorging en verpleging. Wil je meer over opleidingen en doorgroeimogelijkheden weten, stuur dan je vraag naar p&o@zorgstroom.nl .

Opleidingen

Bijblijven in je vak is ook in de verzorging en verpleging van het grootste belang. Als medewerker van Zorgstroom kan je dan ook diverse bijscholingen en workshops volgen.

Opleiden is voor ons ook een belangrijk instrument om voldoende gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers te hebben om onze klanten de juiste zorg te geven.

Belangrijke opleidingen zijn:

  • Verzorgende niveau 3 (IG) BBL
  • Verpleegkundige niveau 4 en 5

Antonio Lorello, Leerling Verzorgende 3IG BBL

Verzorgende 3IG BBL

Hoi! Ik ben Antonio Lorello en 20 jaar jong.

Momenteel ben ik werkzaam op Nieuw Sandenburgh in Veere en sinds 1 juni in dienst van Zorgstroom als vakantiekracht. Per 1 september ben ik gestart als leerling Verzorgende 3IG en Maatschappelijk Zorgverlener 3. Een man in de zorg is een zeldzame verschijning en toch voel ik me helemaal op mijn plek. Ik had nooit eerder kunnen bedenken dat ik de zorg in zou gaan werken totdat mijn moeder (Verpleegkundige bij Zorgstroom) vroeg of ik eens wou meelopen. Vanaf dat moment was ik direct verkocht. De waardering die je terugkrijgt van je cliënten en de dankbaarheid. Het maakt je beter als persoon. Iets kunnen doen voor een ander die dat zelf niet meer kan geeft mij heel veel voldoening. Samen met je collega's zorg je er voor dat iedere cliënt krijgt wat hij of zij hoort te krijgen. Aan het einde van de dag heb ik het gevoel dat je iets goeds hebt gedaan voor de mensen waar je een band mee opbouwt.

Solliciteer direct!

Geen resultaten gevonden.